Google Chrome ile E-imza işlemleri

Google Chrome Tarayıcısı ile E-imza atabilmek için enVision Client yazılımının kurulması gerekmektedir.
enVision Client yazılımını indirmek için tıklayınız...   (Son güncelleme: 05.09.2018)

• Google Chrome tarayıcısı javayı desteklememektedir.
  • Chrome ile e-imza çalışması için mutlaka 32-bit Chrome sürümünü kullanmalısınız, 64-bit sürümde e-imza çalışmayacaktır. (Kullandığınız yazılımın sürüm kontrolü için adres çubuğunda chrome://settings/help yazabilirsiniz)

• Java eklentisinin çalışabilmesi için bilgisayarınızda 32-bit Java (bilgisayarınız 64-bit ise 64-bit Java) yazılımının da kurulu olması gerekmektedir. Java yazılımının son sürümünü www.java.com adresinden indirebilirsiniz..

• Programı Ek dosyalardan indirip kurduktan sonra imza işlemi sırasında Chrome tarayıcısının sağ üst tarafında kalkan şeklinde bir işaret görülecektir.

• Kalkan simgesine tıklandığında "Bu sayfa kimliği doğrulanmamış kaynaklardan komut dosyaları yüklemeye çalışıyor."

• "Güvenli olmayan komut dosyalarını yükle" uyarısı çıkacaktır.

• "Güvenli olmayan komut dosyalarını yükle" tıklandıktan sonra e-imza atılabilmektedir.